Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din natură, direct pe pielea ta

Când conceptul La Terre a început să încolțească în mintea mea, am știut de la început că vreau o gama bazată pe ingrediente din natură. De fapt, una dintre experiențele care au dat naștere acestei idei a fost chiar momentul în care, în timpul cursurilor de cosmetologie, am observat cât de multe dintre ingredientele care fac minuni pentru piele vin din natură.

Așadar, când a venit timpul să dezvoltăm primele formulări La Terre, am ales o serie de ingrediente naturale, adevărate comori pentru piele, în jurul cărora am construit prima gamă de produse.

Hai să vedem care sunt!

acid hialuronic

ACIDUL HIALURONIC

Acidul Hialuronic oferă o hidratare intensă datorită formei sale lipozomale care face ca acțiunea lui să fie resimțită în profunzimea pielii. Este probabil cel mai popular dintre ingredientele noastre – toată lumea a auzit de el și îi cunoaște beneficiile. Este un ingredient care nu poate lipsi din cremele cu rol de hidratare, dar ceea ce face diferența în produsele La Terre este complementaritatea cu celelalte ingrediente.

extract caviar

EXTRACTUL DE CAVIAR

Extractul de caviar este unul dintre cele mai prețioase ingrediente La Terre. Bogat în vitamine, proteine, omega-3, acizi nucleici și fosfilipide, extractul de caviar are efect antioxidant și susține procesele naturale de la nivelul pielii. Produsele care îl conțin oferă o senzație imediată de lifting, un aspect neted și ferm, dobândit prin aplicarea regulată și o diminuare a profunzimii ridurilor.

pudra safir

PULBEREA DE SAFIR

Pulberea de safir, un alt ingredient prețios, ajută la purificarea din interior a tenului, redând un aspect luminos și sănătos. Bogat în fier și titan, safirul stimuleaza producția de colagen. Pielea devine netedă, hidratată și protejată, promovând în același timp regenerarea celulelor noi. Iluminează tenul și îi conferă strălucire, astfel încât arată mai tânăr.

CELULELE STEM cu ECHINACEEA

CELULELE STEM ECHINACEEA

Celulele stem cu echinaceea sunt unul dintre ingredientele mai puțin cunoscute, dar cu proprietăți cu adevărat miraculoase asupra pielii. Ele îmbunătățesc aspectul general al pielii, o hidratează, o calmează și o regenerează.

floare colt celule stem

CELULELE STEM FLOARE DE COLȚ

Celulele stem și floare de colt sunt un adevărat elixir de frumusețe și tinerețe. Au proprietăți puternice anti-rid, de regenerare celulară și de stopare a procesului de îmbătrânire a pielii. Au efect antioxidant de excepție, reparator și calmant.

NIACINAMIDE

NIACINAMIDA

Niacinamida este o forma a vitaminei B3 care protejează tenul împotriva hiperpigmentării și a îmbătrânirii premature. Ajută pielea să se mențină netedă și în timp minimizează aspectul porilor. Niacinamida ajută celulele pielii să devină mai puternice, oferind protecție împotriva factorilor de mediu nocivi cum ar fi poluarea, razele solare și diversele toxine. Aplicată cu regularitate are efect anti-inflamator și cicatrizant, îmbunătățind aspectul acneic al pielii.

7

PEPTIDELE

Peptidele sunt amino acizi cu rol de încetinire a proceselor de îmbătrânire prematură. Ca ingredient în produsele cosmetice ele oferă elasticitate pielii, stimulează sinteza colagenului și a elastinei, și sunt responsabile pentru fermitatea pielii. Efectul benefic al peptidelor este vizibil în special în combinație cu ingrediente cu rol de hidratare, cum este acidul hialuronic.

Pe lângă ingredientele naturale, gama La Terre are încă un “ingredient” secret care ține mai mult de partea de strategie și de transformare a ideii în produs finit. Atunci când am început să dezvoltăm gama La Terre, nu ne-am impus nicio limită de buget, sau de timp, sau privind ingredientele. Am dorit să încercam să dăm ce e mai bun, urmând să stabilim ulterior cum vom monetiza conceptul. Și asta este exact invers față de ce se întâmplă în marile companii de cosmetice unde tehnologilor le este dat un buget și trebuie să se încadreze cu un produs în acel buget. Cred ca asta ne face cu adevărat deosebiți.

Concluzii

Nu a fost întotdeauna ușor să găsim ingredientele de care aveam nevoie, dar după 2 ani pot să spun că toate eforturile au meritat și iată că pornim la drum “înarmați” cu o gama de produse care sunt exact așa cum le-am visat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
La Terre®
Bună 👋
Te putem ajuta?