Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Experiența de a te simți bine cu tine

Dacă încă nu ai încercat produsele La Terre ar trebui să știi că nu mi le-am imaginat ca pe niște simple… creme. Mi-am imaginat o întreagă experiență de răsfăț pentru piele, iar ingredientele, completate de textură și parfum sunt în așa fel gândite încât să facă fiecare femeie să se simtă specială și frumoasă. Pentru ca da, cosmeticele ajută pielea să arate mai bine, dar frumusețea adevarată radiază din interior – o femeie va fi întotdeauna mai frumoasă atunci când se simte bine cu ea însăși.

Pe pielea noastră se văd toate schimbările bune şi rele din organism. O piele ingrijita corect va face ca trecerea timpului cu toate trăirile și emotiile sale să se vada frumos.  De aceea, este foarte important să îți creezi o rutină de îngrijire a tenului, să descoperi câteva produse cu care pielea ta se întelege bine și să le folosești cu regularitate. O rutină corectă nu aduce rezultate peste noapte, dar dacă o urmezi cu sfințenie pielea ta îți va mulțumi în viitor.

poza fondatoarea

De ce ai alege produsele La Terre pentru rutina ta zilnică?

În primul rând, atunci când alegi La Terre, alegi natura. Alegi un produs creat din natură, cu respect pentru natură. Aici la La Terre noi credem că rolul unui produs cosmetic nu este de a lupta cu trecerea timpului, pentru că acesta este un proces absolut normal și natural. Am gândit produsele noastre ca pe niște unelte care ajută pielea să arate trecerea timpului frumos. Natura este un mare organism viu din care toți facem parte, și singura modalitate de a fi bine cu tine este să trăiești în simbioză cu natura, și să îi acorzi respectul pe care îl merită. Am luat tot ce e mai bun din natură pentru a prepara produse de îngrijire care redau pielii frumusețea și luminozitatea naturală. Am dedicat mult timp cercetării pentru a identifica echivalenți naturali pentru unii compuși chimici pe care îi regăsim de obicei în cosmetice, fără însă a afecta calitatea și siguranța produsului finit. Urmând aceeași linie, niciunul dintre produsele noastre nu este testat pe animale.

ROK 6935 1024x684 2

Chiar dacă produsele noastre sunt 100%, nu îți imagina că le preparăm în mijlocul pădurii într-un ceaun, la foc de lemne. 😊 Procesul tehnologic nu se deosebește de cel al marilor producători, decât la partea de volume. Produsele noastre sunt fabricate într-un laborator echipat cu tehnologie modernă și utilaje de ultimă generație. În spatele brandului La Terre stă o echipă de profesioniști, cu studii și experiență în prepararea produselor de îngrijire a pielii, cosmetologie și dermofarmacie. Acordăm fiecărei etape din crearea și prepararea unui produs importanța cuvenită – cercetare și informare, identificarea ingredientelor, teste de producție, testare dermatologică. Facem apoi nenumărate teste atât în ceea ce privește tehnologia, cât și produsul în sine – cum se aplică, efecte în timp, cum se păstrează, și așa mai departe.

Si nu în ultimul rând – merită să alegi produsele La Terre pentru pasiunea pe care o punem în fiecare cutie de cremă sau sticluță de ser. Recunosc că sunt cel mai mare fan al brandului pe care l-am creat pentru că are toate elementele pe care mi le-am dorit. Atâta timp cât eu cred în produsele pe care le creăm și stiu că dăm ce e mai bun, am certitudinea că și cei care le încercă vor fi încântați.

Atunci când cumperi ceva făcut local, la scară mică, cu suflet, cumperi mai mult decât un obiect sau un produs. Cumperi sute de ore de încercări și zeci de eșecuri. Cumperi zile, săptămâni și luni de muncă. Cumperi lacrimi de frustrare si dansuri de fericire. Dar primesti în schimb și o mica parte din inima și sufletul celui care a create respectivul produs.

LA TERRE sunt eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
La Terre®
Bună 👋
Te putem ajuta?