Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de Retur

Pentru cumpărăturile din magazinul online, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestării de servicii, de la semnarea contractului.

Returnarea produsului se face pe cheltuiala cumpărătorului și cu condiția ca produsul să se afle în aceeași stare în care a fost primit.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, ori lipsesc documentele cu care a fost predat, vânzătorul poate refuza returul sau poate accepta returul cu recuperarea prejudiciilor aduse. 

În cazul returnării produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 7 de zile de la efectuarea returului.
Pentru returul produselor achizitionate care îndeplinesc condițiile legii prezentate mai sus, va rugam sa trimiteți un e-mail pe adresa office@laterre.ro, în care să includeți informațiile prevăzute în Modelul declarației de retragere, după cum urmează:

Model declarație de retragere
Către:
ARDEALE COSMETICS S.R.L., cu sediul social în Mun. Reghin, Str. Republicii Nr. 2, Romania
Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la  
⦁ vânzarea următoarelor produse 

Informații despre vanzarea produselor:
⦁ ID comandă: ………………………………………
⦁ Comandate la data …./…./…………..*/, primite la data  …./…./…………..*;
⦁ Numele clientului ………………………………………
⦁ Adresa clientului ………………………………………
⦁ Contul IBAN ____ ____ ____ ____ ____ ____

Data: …./…./………….
…………………………..
Semnătura clientului
(doar în cazul în care acest 
formular este notificat pe hârtie)
(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

De asemenea, puteţi completa şi transmite pe adresa de e-mail office@laterre.ro formularul standard de retragere prevăzut de OUG 34/2014.

Exceptări de la dreptul de retragere
Conform Ordonantei de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator și produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
La Terre®
Bună 👋
Te putem ajuta?