Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Povestea brandului românesc La Terre ®

Ceva-ul meu devine realitate

Ideea de a crea CEVA al meu a fost întotdeauna cu mine. Nu aș putea să spun care a fost momentul din timp în care s-a născut, pentru că am senzația ca undeva în spatele minții a existat mereu. Chiar dacă nu avea un nume sau o formă la început, dorința de a construi acel CEVA care să îmi pună în valoare cunoștințele și în care să pun toată pasiunea mea a fost ca un far spre care mi-am îndreptat pașii – poate uneori chiar involuntar.

realitate

Lungul drum spre ceea ce este astăzi La Terre a început cu pasiunea mea pentru chimie și farmacie. Îmi amintesc când eram mica și intram într-o farmacie, cât de fascinată eram de multitudinea de cutii de pe rafturi, de cât de multe știa farmacistul și mai ales de mirosul de acolo. Știu, e ciudat să îți placă mirosul de medicamente, dar tocmai de aceea pentru mine a fost clar că am o afinitate pentru acest domeniu.

ani de studiu

Au urmat 5 ani lungi și grei de studiu, pentru că pasiunea nu este suficientă și trebuie adaugată și muncă pentru a obține un “preparat” de succes. După terminarea facultății am început munca într-o farmacie și am avut norocul de a lucra într-o farmacie cu laborator propriu și să particip activ la prepararea diverselor medicamente. Așa a încolțit ideea de a mă specializa în dermofarmacie și cosmetologie.

M-am înscris așadar la un masterat cu această specializare și după primele luni am început să pun pe hârtie primele concepte care aveau să dea naștere brandului La Terre. Din acest moment, au urmat 2 ani în care am muncit mult, ani în care am pus suflet, creativitate și știință în tot ceea ce am făcut, pentru ca produsele să capete valoarea și calitatea pe care mi-am dorit-o. O mare parte din inspirația pentru La Terre am găsit-o în natură. Am dorit să aduc în aceaste produse ingrediente naturale care am aflat că sunt adevărate comori pentru piele, și am găsit o satisfacție deosebită în a îmbina știința cu natura.

logo black 1024x380 1

Nu am fost singură în această călătorie, bineînțeles. Am avut tot suportul moral al famliei mele, dar și sprijinul unei echipe de specialiști care m-au ajutat pe partea de tehnologie, procurare de ingrediente, dezvoltare a imaginii și a strategiei de marketing, conceptul de ambalaj, website și multe altele.

Drumul de la idee la produs nu a fost lipsit de obstacole, pentru că fie ele mici sau mari, fac parte din călătorie. Faptul că dezvoltarea proiectului s-a suprapus cu această situație globală neobișnuită a fost una din provocări. Am fost nevoită să învăț să aștept, să am răbdare și să las lucrurile să se întâmple la timpul lor. Am profitat de timp pentru a cântări fiecare decizie de două sau mai multe ori, mi-am dat voie să ma răzgândesc uneori, să o iau de la capăt, și până la urmă să dau ce e mai bun din mine. Am luat etapele proiectului pe rând, fiecare a primit importanța cuvenită, fără grabă. Ca în Ardeal.

Nu te mint, de multe ori a fost frustrant. Vedeam finalizarea unui proiect, și ca linia orizontului, pe măsură ce ma apropiam, momentul mult așteptat se îndepărta și mai tare. Tocmai de aceea, rezultatele sunt cu atât mai satisfăcătoare.

Sper că La Terre este doar începutul poveștii mele în lumea cosmetologiei. Am idei pentru încă o mie de ani și abia aștept să încep să le pun în practică. Sper ca prin acest proiect să fac mai popular conceptul de cosmetice 100% naturale, dar realizate la standarde tehnice și de calitate care pot concura cu orice brand internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
La Terre®
Bună 👋
Te putem ajuta?