Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Valori

Credem că produsele cosmetice ar trebui să fie făcute cu pasiune și respect pentru natură și ne angajăm să le producem în acest fel.

Este despre tine

Natura este în mâinile tale

Credem că frumusețea vine din interior, dar uneori este bine să primești ajutor și din exterior. Vrem să te simțiți încrezătoare în pielea ta, așa că folosim numai produse de înaltă calitate, care respectă natura și care oferă toate beneficiile ingredientelor naturale, fără niciunul dintre efectele secundare negative ale acestora.

Așadar, LaTerre Cosmetics este o brand românesc care oferă produse cosmetice naturale pentru femei. Suntem pasionați de ceea ce facem și credem în puterea naturii. Produsele noastre sunt realizate cu ingrediente de cea mai bună calitate și respectă mediul înconjurător. Îți oferim o gamă largă de produse care îți vor face pielea să strălucească și să o mențină sănătoasă!

La Terre ®

De la fondator

”Ideea de a crea o linie de produse cosmetice în care să pun tot ce e mai bun din natură.”

Valorile noastre

De ce suntem diferiți?

Produsele noastre sunt realizate de profesioniști cu experiență în industrie, ce pun pasiune în tot ceea ce fac – de la crearea de noi rețete până la livrarea lor direct la ușa ta. Oferim produse de calitate la prețuri corecte, astfel încât să arăți și să te simți ca cea mai bună versiune a ta, fără să te coste prea mult!

descopera produsele

Natura este un mare organism viu din care toți facem parte, și considerăm că singura modalitate de a fi bine cu tine este să trăiești în simbioză cu natura, și să îi acorzi respectul pe care îl merită. Ne-am propus să luam tot ce e mai bun din natură pentru a prepara produse de îngrijire care redau pielii frumusețea și luminozitatea naturală. Am dedicat mult timp cercetării pentru a identifica echivalenți naturali pentru unii compuși chimici pe care îi regăsim de obicei în cosmetice, fără însă a afecta calitatea și siguranța produsului finit. Urmând aceeași linie, niciunul dintre produsele noastre nu este testat pe animale.

În spatele brandului La Terre stă o echipă de profesioniști, cu studii și experiență în prepararea produselor de îngrijire a pielii, cosmetologie și dermofarmacie. Acordăm fiecărei etape din crearea și prepararea unui produs importanța cuvenită – cercetare și informare, identificarea ingredientelor, teste de producție, testare dermatologică. Facem apoi nenumărate teste atât în ceea ce privește tehnologia, cât și produsul în sine – cum se aplică, efecte în timp, cum se păstrează, și așa mai departe.

Pe o piață suprasaturată de branduri cosmetice, ne diferențiem prin faptul că facem zero rabat de la calitate. Am pornit la drum cu scopul de a crea produse perfecte din punctul nostru de vedere, fără a ne impune vreo limită, punând calitatea și eficiența pe primul loc.

În fiecare produs punem multă pasiune și rămânem cei mai mari fani ai brandului pe care l-am creat pentru că are toate elementele pe care ni le-am dorit. Atâta timp cât credem în produsele pe care le creăm și știm că dăm ce e mai bun, vom avea certitudinea că și cei care le încercă vor fi încântați.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
La Terre®
Bună 👋
Te putem ajuta?